Известие

Collapse
No announcement yet.

Ламбда сонда

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

абе и аз съм без сонда,ама не е лошо да я има все пак тя прави корекций в горивната смес аз пак ще си сложа но по хубаво ако ще се дават пари поне да е широколентова поне да може се вижда какво става и да се коригира,без това те станаха на цената на такава оригинална!така малко караме на слух без да знаем какво всъщност става!
    Alfa 145 1.4 t.s

Comment

широколентова няма никаква работа да ти свърши. освен да гледаш с уред на таблото. към еку-то не можеш да я закачиш.
      точка

Comment

Първоначално публикувано от kolev Покажи съобщение
        широколентова няма никаква работа да ти свърши. освен да гледаш с уред на таблото. към еку-то не можеш да я закачиш.
        хммм странно ми е щото гледах разни със комп с две даже горивни карти които можеш да настроиш и да ги сменяш-според желанията и си ги дават,че стават да ги приложиш към всеки компютър,както и доста хора са си сложили и използват!Едната от тези които гледах беше Иновейт ако не ме лъже паметта и точно това ми хареса че освен с уред си върви и със собствен комп с две горивни карти и става да се свърже със всеки компютър!
        Last edited by Perdaha; d.m.y г., 13:27.
        Alfa 145 1.4 t.s

Comment

Първоначално публикувано от Triptih Покажи съобщение
          Ако моята работи и става за твоя мотор ти я давам.
          Сложих твойта сонда и колата върви идеално.

Comment

Супер,радвам се

Comment

Working...
            X